Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Βιομηχανικό ψυγείο νερού >
40HP φορητό ψυγείο ψύξης αέρα ιδανικό για εφαρμογές εμβολιασμού 40TR ψυγείο βιομηχανικής διαδικασίας ψύξης νερού

40HP φορητό ψυγείο ψύξης αέρα ιδανικό για εφαρμογές εμβολιασμού 40TR ψυγείο βιομηχανικής διαδικασίας ψύξης νερού

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

ANGES

Πιστοποίηση:

CE/ISO9001

Αριθμό μοντέλου:

40HP

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Ψυκτικό:
Εφαρμόζεται η ακόλουθη μέθοδος:
Δυνατότητα ψύξης:
40ton
Συμπίεστος:
Συμπιεστής κυλίνδρων
Συμπιεστήρας:
φτερωτός χαλκός σωλήνας + χαμηλού θορύβου εξωτερικός ανεμιστήρας του ρότορα
Εξάτμισμα:
Κέλυφος και θερμοανταλλάκτης σωλήνα ή πλάκας
Υπόθεση:
Νέο εμπορικό σήμα
Ονομασία:
Σύστημα φορητής μονάδας ψύξης με ψύξη αέρα
Υπηρεσία μετά την πώληση:
24ωρη ηλεκτρονική υποστήριξη/τεχνική υποστήριξη μέσω βίντεο/διαθέσιμη υποστήριξη τρίτου μέρους στο ε
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Ποσότητα παραγγελίας min
1
Συσκευασία λεπτομέρειες
Κουτί από αντιστοιχισμένο ξύλο
Χρόνος παράδοσης
10~35days
Όροι πληρωμής
50% προκαταβολή, 50% υπόλοιπο
Περιγραφή προϊόντων

40HP φορητό ψυγείο ψύξης αέρα ιδανικό για εφαρμογές εμβολιασμού 40TR ψυγείο βιομηχανικής διαδικασίας ψύξης νερού

 

Τι είναι η ψύξη με ψύξη αέρα;

Ο ψυκτικός μηχανισμός ψύξης με ψύξη αέρα είναι ένα είδος συστήματος ψύξης που χρησιμοποιείται για την ψύξη υγρών, συνήθως νερού ή μείγματος νερού/γλυκόλης, για διάφορες βιομηχανικές και εμπορικές εφαρμογές.Σε αντίθεση με τα ψυκτικά που ψύνονται με νερό που βασίζονται σε ξεχωριστή πηγή νερού για την ανταλλαγή θερμότητας, οι ψυκτικοί με ψύξη αέρα εξαλείφουν τη θερμότητα απευθείας στον ατμοσφαιρικό αέρα.

 

Ποιος είναι ο σκοπός των βιομηχανικών ψυκτικών;
Οι βιομηχανικοί ψυκτικοί έχουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σε πολλούς βιομηχανικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων:
1Επεξεργασία: Χρησιμοποιείται για ψύξη εξοπλισμού και εργαλείων επεξεργασίας μετάλλων, πλαστικών και άλλων διαδικασιών κατασκευής.
2Χημική βιομηχανία: Ελέγχει τη θερμοκρασία κατά τη διάρκεια χημικών αντιδράσεων και παραγωγικών διαδικασιών για να εξασφαλίσει την ποιότητα και την ασφάλεια της παραγωγής.
Φαρμακευτική βιομηχανία: Διατηρεί σταθερές θερμοκρασίες αντίδρασης κατά την παραγωγή φαρμάκων για να εξασφαλίσει την ποιότητα των φαρμάκων.
3Βιομηχανία τροφίμων και ποτών: Χρησιμοποιείται σε διαδικασίες ψύξης κατά την επεξεργασία τροφίμων και την παραγωγή ποτών για να εξασφαλιστεί η ποιότητα και η ασφάλεια των προϊόντων.
4Λογιστική ψυχρής αλυσίδας: Διατηρεί κατάλληλες θερμοκρασίες για τη μεταφορά και αποθήκευση φθαρμένων προϊόντων όπως τρόφιμα, φάρμακα και άλλα φθαρμένα αγαθά.
5Ενεργειακή βιομηχανία: Χρησιμοποιείται για την ψύξη εξοπλισμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και τη βελτίωση της απόδοσης στα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας και άλλες εγκαταστάσεις παραγωγής ενέργειας.
Σε γενικές γραμμές, οι βιομηχανικοί ψυκτικοί μηχανισμοί διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο σε διάφορους βιομηχανικούς τομείς, βοηθώντας στον έλεγχο της θερμοκρασίας, βελτιώνοντας την αποδοτικότητα της παραγωγής και εξασφαλίζοντας την ποιότητα και την ασφάλεια των προϊόντων.

 

Προδιαγραφές

 

Σχήμα στοιχείου ACK-40 ((F)
ονομαστική χωρητικότητα ψύξης kcal/h 103544
kw 120.4
ισχύς εισόδου kw 39.2
τροφοδοσία 3PH 380V 50HZ
ψυκτικό Τύπος Ρ407C
είδος ελέγχου θερμοστατική βαλβίδα επέκτασης
συμπιεστή Τύπος ερμητικό ρόλο
ισχύς ((kw) 32.4
συμπυκνωτής Τύπος φτερωτός χαλκός σωλήνας + χαμηλού θορύβου εξωτερικός ανεμιστήρας του ρότορα
ροή αέρα ψύξης ((m3/h) 40000
εξατμιστήρας Τύπος Κέλυφος και σωλήνας
ροή ψυχρού υγρού (m)3/h) 20.76
όγκος ((L) 240
διάμετρος σωλήνα εισόδου και εξόδου (ίντσες) 2-1/2
αντλία ισχύς ((kw) 4
ανελκυστήρας (m) 22
προστασία της ασφάλειας Προστασία κατά της υπερθέρμανσης του συμπιεστή, προστασία κατά του υπερστροφικού ρεύματος, προστασία κατά της υψηλής και χαμηλής πίεσης, προστασία κατά της υπερθέρμανσης, προστασία του διακόπτη ροής, προστασία κατά της ακολουθίας φάσεων ή της απουσίας φάσης,Προστασία κατά της υπερθέρμανσης των καυσαερίων
βάρος χιλιόγραμμο 1250
διάσταση χμ 2100*1660*2100


Σημείωση: Η ονομαστική χωρητικότητα ψύξης είναι σύμφωνα με: θερμοκρασία ψυγμένου υγρού εισόδου: 17°C, θερμοκρασία ψυγμένου υγρού εξόδου: 12°C.

Χαρακτηριστικά της μονάδας ψύξης με ψύξη αέρα

  • Ο φορητός ψυκτικός μηχανισμός με ψύξη αέρα χρησιμοποιεί ερμητικό συμπιεστή κυλίνδρου, υψηλή απόδοση ψύξης, εξαιρετική απόδοση.
  • Ο ψυγείο νερού με ψύξη αέρα διαθέτει τέλειο σύστημα ελέγχου ενέργειας. Ο ελεγκτής θερμοκρασίας της μονάδας μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα τη στάση και την έναρξη της μονάδας σύμφωνα με την αλλαγή φορτίου.
  • Η ψύξη με ψύξη αέρα δεν χρειάζεται να είναι εξοπλισμένη με αντλία ψύξης και πύργο ψύξης, είναι εύκολη εγκατάσταση, κατάλληλη για περιοχές έλλειψης σε χώρους παραγωγής.
  • Το ψυγείο χρησιμοποιεί εσωτερικούς σωλήνες μεταφοράς θερμότητας για τον συμπυκνωτή και τον εξατμιστήρα του, χρησιμοποιώντας παγκοσμίως γνωστό πλήρως κλειστό συμπιεστή.και ελαφριά κατασκευή, κλπ.


 


 

 

 

 

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανικό ψυγείο νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 agschiller.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.