Να στείλετε μήνυμα
Σπίτι > προϊόντα > Βιομηχανικό ψυγείο νερού >
Ψύκτη νερού 20 τόνων Τιμή Air Cooled Chiller glycol water chiller Modular Chiller Εργαστήριο αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος 20hp

Ψύκτη νερού 20 τόνων Τιμή Air Cooled Chiller glycol water chiller Modular Chiller Εργαστήριο αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος 20hp

Αερόψυκτο βιομηχανικό ψυκτικό μηχάνημα νερού

Μηχάνημα βιομηχανικού ψύκτη νερού κύλισης

φορητό ψύκτη νερού 61 kw

Τόπος καταγωγής:

Κίνα

Μάρκα:

ANGES

Αριθμό μοντέλου:

HBC-20(D)

Μας ελάτε σε επαφή με

Ζητήστε ένα απόσπασμα
Λεπτομέρειες προϊόντων
Τύπος:
Αερόψυκτο
Τύπος συμπιεστή Τύπος:
Πάπυρος
Χωρητικότητα:
61 kw
Ψυκτικός:
R410a, R134a, R407c
Αποστακτήρας:
Κέλυφος και σωλήνας, Εναλλάκτης θερμότητας πλάκας
Συμπυκνωτής:
Χάλκινος σωλήνας με πτερύγια + ανεμιστήρας εξωτερικού ρότορα
Τάση:
3PH~220V/380/415V~50HZ/60HZ
Κατάσταση:
Ολοκαίνουργιο
Εγγύηση:
12 μήνες
Συμπιεστής:
Panosonic/Danfoss
Εύρος θερμοκρασίας:
5℃ ~ 30℃
Ισχύς συμπιεστή:
20 HP
Διάσταση(Μ*Π*Υ):
2000*1130*1820 χλστ
Βάρος:
835 κιλά
Παρέχεται εξυπηρέτηση μετά την πώληση:
Μηχανικοί διαθέσιμοι για σέρβις μηχανημάτων στο εξωτερικό, τεχνική υποστήριξη βίντεο, ηλεκτρονική υπ
Όροι πληρωμής & ναυτιλίας
Συσκευασία λεπτομέρειες
Θήκη από κόντρα πλακέ
Χρόνος παράδοσης
10-35 ημέρες
Όροι πληρωμής
T/T, L/C
Περιγραφή προϊόντων

Ψυκτικό συγκρότημα νερού 20 τόνων Τιμή Αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα Glycol Water Chiller Modular Chiller Plant Air Cooled Lab Chiller 20hp

 

Τι είναι ένας βιομηχανικός ψύκτης;

Το βιομηχανικό ψύκτη είναι ένα σύστημα ψύξης που χρησιμοποιείται για τη μείωση της θερμοκρασίας του εξοπλισμού σας κατά την παραγωγή.Αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ρύθμισης της θερμοκρασίας για βιομηχανικές διεργασίες όπως χύτευση με έγχυση, επιμετάλλωση μετάλλων και επεξεργασία τροφίμων. Είμαστε σε θέση να παρέχουμε κατάλληλο βιομηχανικό ψύκτη που είναι κατασκευασμένο ακριβώς για τις συγκεκριμένες εφαρμογές σας μέσω της χρήσης εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας.

 

Προδιαγραφές αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος

Μοντέλο

HBC-20(D)

ονομαστική ικανότητα ψύξης

kcal/h

52460

kw

61

δύναμη εισαγωγής

kw

19.96

παροχή ηλεκτρικού ρεύματος

3PH/380V/50HZ

ψυκτικός

τύπος

R410a

είδος ελέγχου

Βαλβίδα εκτόνωσης

συμπιεστής

τύπος

ερμητικό κύλινδρο

ισχύς (kw)

16.2

συμπυκνωτής

τύπος

χάλκινος σωλήνας με πτερύγια + εξωτερικός ανεμιστήρας ρότορα χαμηλού θορύβου

ροή αέρα ψύξης (μ3/h)

20000

αποστακτήρας

τύπος

Κέλυφος και σωλήνας

ροή ψυχρού υγρού (μ3/h)

10.52

όγκος (L)

350

διάμετρος σωλήνα εισόδου και εξόδου (ίντσα)

2

αντλία

ισχύς (kw)

2.2

ρυθμός ροής (m3/h)

25

ανελκυστήρας (m)

20

προστασία της ασφάλειας

συμπιεστής σε θερμοκρασία, πάνω από ρεύμα, υψηλή και χαμηλή πίεση, υπερβολική θερμοκρασία, διακόπτης ροής, ακολουθία φάσης, έλλειψη φάσης, υπερθέρμανση καυσαερίων, αντιψυκτικό

βάρος

κιλό

835

διάσταση

mm

2000*1130*1820

 

Τύπος βιομηχανικών ψυκτών (Βάσει τύπου συμπυκνωτή)


Υπάρχουν δύο κύριοι τύποι βιομηχανικών ψυκτών που χρησιμοποιούνται σήμερα, αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα, υδρόψυκτα ψύκτες. Και τα αερόψυκτα και τα υδρόψυκτα ψύκτες είναι ως επί το πλείστον τα ίδια, η κύρια διαφορά είναι στον τρόπο ψύξης του ψυκτικού μέσου (Συμπυκνωτής είναι διαφορετικός).

Τα αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα χρησιμοποιούν αέρα περιβάλλοντος (μέσω ανεμιστήρα ψύξης) για την ψύξη του ψυκτικού μέσου στον συμπυκνωτή ψύξης και είναι αυτόνομες μονάδες δεν απαιτούν πρόσθετο εξοπλισμό για να λειτουργήσουν. Πιο εύκολο στην εγκατάσταση και συντήρηση από τα υδρόψυκτα συστήματα.
Οι πιο συνηθισμένοι τύποι υδρόψυκτων ψυκτών χρησιμοποιούν νερό από έναν εξωτερικό πύργο για την ψύξη του ψυκτικού μέσου στον συμπυκνωτή.Οι υδρόψυκτοι ψύκτες είναι γενικά πιο αποδοτικοί από τους αερόψυκτους ψύκτες.
Το ψυκτικό συγκρότημα ψύξης αέρα που είναι εξοπλισμένο με ανεμιστήρα ψύξης μπορεί να λειτουργήσει απευθείας, το υδρόψυκτο ψύκτη πρέπει να εγκαταστήσει πύργο νερού και αντλία για λειτουργία.

 

Χαρακτηριστικά της μονάδας βιομηχανικού ψύκτη

 

1. Ο πρωτοποριακός σχεδιασμός του συστήματος ψύξης νερού και η σύγχρονη τεχνολογία στο μπροστινό μέρος παρέχουν υψηλότερη απόδοση ψύξης για τη διαδικασία σας.
2. Ο σχεδιασμός του ψύκτη αέρα είναι πολύ συμπαγής και κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας υλικά.Έχει μεγαλύτερη αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

3. Το βιομηχανικό ψυκτικό συγκρότημα διαθέτει υψηλή πίεση, χαμηλή πίεση, υπερφόρτωση, στάθμη νερού, ακολουθία φάσεων και άλλες προστασίες για να εξασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία της μονάδας ψύκτη.

4. Το ψυκτικό συγκρότημα έχει μεγάλη γκάμα εφαρμογών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη βιομηχανία καουτσούκ και πλαστικών, στη χημική βιομηχανία, στη βιομηχανία λέιζερ κ.λπ.

5. Ο βιομηχανικός ψύκτης νερού είναι απλός στη λειτουργία, την εγκατάσταση και τη συντήρηση.

 

Οφέλη ενός βιομηχανικού ψύκτη νερού

 

1. Ο βιομηχανικός ψύκτης νερού μπορεί να μειώσει το χρόνο διακοπής λειτουργίας και να βελτιώσει την παραγωγικότητα.
2. Το ψυκτικό συγκρότημα έχει την ακριβή ικανότητα ελέγχου θερμοκρασίας, η θερμοκρασία του κρύου νερού μπορεί να είναι ακριβής σε ± 0,1 ℃.

3. Το βιομηχανικό ψύκτη είναι συνήθως συστήματα κλειστού βρόχου, τα οποία μπορούν να εξοικονομήσουν νερό μέσω ψύξης ανακυκλοφορίας.
4. Ψύκτη νερού που εφαρμόζεται στη βιομηχανία πλαστικών και καουτσούκ. Μπορεί να ελέγξει με ακρίβεια τη θερμοκρασία χύτευσης και να συντομεύσει τον κύκλο χύτευσης.

5. Μειώστε την απόσβεση και την υποβάθμιση του εξοπλισμού για μείωση των λειτουργικών δαπανών.

 

Εγκατάσταση και συντήρηση αερόψυκτου βιομηχανικού ψυκτικού συγκροτήματος

 

Συντήρηση:Τα αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα εξαλείφουν την ανάγκη για πύργους ψύξης και δεν χρειάζονται επεξεργασία νερού, καθαρισμό σωλήνων συμπυκνωτή ψύκτη, μηχανική συντήρηση πύργων.

 

Εγκατάσταση:Τα περισσότερα από τα αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα είναι συσκευασμένα συστήματα που περιλαμβάνουν τον αερόψυκτο συμπυκνωτή με πτερύγια, τον συμπιεστή εξατμιστή και τον εξατμιστή. Μερικά από αυτά είναι ενσωματωμένη δεξαμενή αποθήκευσης νερού και αντλία, έχουν σχεδιαστεί και διαμορφωθεί στο εργοστάσιο για βέλτιστη απόδοση και αξιοπιστία, η οποία μειώνει τον σχεδιασμό και απλοποιεί την εγκατάσταση.

 

 Ψύκτη νερού 20 τόνων Τιμή Air Cooled Chiller glycol water chiller Modular Chiller Εργαστήριο αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος 20hp 0
 
 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανικό ψυγείο νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 agschiller.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.