Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Γιατί το αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα έχει συναγερμό υψηλής πίεσης;
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-8958-2358
Επαφή τώρα

Γιατί το αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα έχει συναγερμό υψηλής πίεσης;

2023-08-15

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Γιατί το αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα έχει συναγερμό υψηλής πίεσης;

Το ζεστό καλοκαίρι, πολλά αερόψυκτα ψυκτικά συγκροτήματα έχουν συναγερμό υψηλής πίεσης, ειδικά σε περιοχές με σχετικά υψηλές θερμοκρασίες που μπορεί να είναι πάνω από 45℃, όπως η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, το Ιράκ και ούτω καθεξής.

 

Το γενικό αερόψυκτο ψυκτικό συγκρότημα είναι εξοπλισμένο με ένα πλήρες σετ συσκευών προστασίας, όταν το ψυκτικό συγκρότημα εμφανιστεί συναγερμός υψηλής πίεσης, θα εκκινήσει αυτόματα τη συσκευή προστασίας και η αντίστοιχη ενδεικτική λυχνία σφάλματος θα ανάψει.

 

Ο συναγερμός υψηλής πίεσης του αερόψυκτου ψυκτικού συγκροτήματος ενεργοποιείται από την κακή ψύξη του συμπυκνωτή. Εάν αυτό το πρόβλημα δεν επιλυθεί και συνεχίσει να λειτουργεί το ψυκτικό συγκρότημα σε υψηλή πίεση για μεγάλο χρονικό διάστημα, θα έχει ως αποτέλεσμα το ρεύμα να είναι πολύ μεγάλο και κάψτε τον συμπιεστή.

 

Οι λόγοι για τηναυτός που παγώνειΟι συναγερμοί υψηλής πίεσης είναι οι εξής:

 

1. Ο αερόψυκτος συμπυκνωτής του ψυκτικού συγκροτήματος βασίζεται σε ανεμιστήρες για τη διάχυση της θερμότητας. Όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πάνω από 42 βαθμούς, η απαγωγή θερμότητας του συμπυκνωτή είναι κακή, δηλαδή η θερμότητα που παράγεται από την κυκλοφορία του ψυκτικού δεν μπορεί να αφαιρεθεί από τον ανεμιστήρα.

 

2. Ο συμπυκνωτής είναι βρώμικος και φραγμένος, γεγονός που θα προκαλέσει επίσης κακή απαγωγή θερμότητας και θα οδηγήσει σε συναγερμό υψηλής πίεσης.

 

Λύση:

1. Ελέγξτε εάν ο ανεμιστήρας λειτουργεί σωστά.

2. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει καλός αερισμός για την ομαλή απαγωγή του ζεστού αέρα.

3. Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι υψηλότερη από 42 μοίρες, χρησιμοποιήστε ανεμιστήρα ή ψυγείο για να μειώσετε τη θερμοκρασία γύρω.

4. Αφαιρείτε περιοδικά το φίλτρο αέρα για να καθαρίζετε τα πτερύγια ή καθαρίζετε τα πτερύγια με αέρα υψηλής πίεσης.

5. Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι περίπου 42 ℃, πρέπει να αυξηθεί το μέγεθος του συμπυκνωτή για να βελτιωθεί η απόδοση της απαγωγής θερμότητας. Κανονικά, θα αυξήσουμε το μέγεθος στο 25% για το ψυκτικό συγκρότημα που χρησιμοποιεί ψυκτικό R22, R407c, R410a.

Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι υψηλότερη από 45 ℃, προτείνουμε να σχεδιάσετε το ψυκτικό συγκρότημα με R134a που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε θερμοκρασία περιβάλλοντος 50 ℃. Το μειονέκτημα είναι ότι το κόστος είναι σχετικά υψηλό, επειδή η απόδοση ψύξης του είναι μόνο 65% σε σύγκριση με άλλα ψυκτικά μέσα. για να επιτύχετε την ίδια ψυκτική ικανότητα, πρέπει να χρησιμοποιήσετε μεγαλύτερο συμπιεστή.

 

ΥΓ Η εγκατάσταση αερόψυκτου ψύκτη θα πρέπει να επιλέξει τη σωστή θέση για να διασφαλίσει ότι το περιβάλλον εγκατάστασης αερίζεται καλά.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανικό ψυγείο νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 agschiller.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.