Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η 35η διεθνής έκθεση στα πλαστικά και τις λαστιχένιες βιομηχανίες
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-8958-2358
Επαφή τώρα

Η 35η διεθνής έκθεση στα πλαστικά και τις λαστιχένιες βιομηχανίες

2023-04-14

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Η 35η διεθνής έκθεση στα πλαστικά και τις λαστιχένιες βιομηχανίες

Ημερομηνία: Στις 17 Απριλίου - 20rd, 2023
Παγκόσμιων έκθεσης & Συνθηκών Shenzhen κέντρο
Θάλαμος: Αίθουσα 2, G21
Δρόμος Zhancheng No.1, οδός Fuhai, περιοχή Bao'an, Shenzhen, Guangdong, δημόσιες σχέσεις Κίνα

CHINAPLAS είναι το No.1 της Ασίας & η πλαστική και λαστιχένια εμπορική έκθεση παγκόσμιου No.2, αυτό προσελκύει χιλιάδες εκθέματα και επισκέπτες και από εσωτερικός και διεθνής. Έχει μια μεγάλη ιστορία από το ανοίγοντας έτος 1983 και μέχρι τώρα. Κρατά καθένας έτος για να παρέχει τις ευκαιρίες των πληροφοριών ανταλλάσσοντας για όλους τους πλαστικούς σχετικούς τομείς συνολικά, και να παρέχει μια φωτεινή πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις και τις εταιρίες που προσπαθούν να επεκτείνουν ή να παγιώσουν την Κίνα και τις παγκόσμιες αγορές.

Κατά τη διάρκεια CHINAPLAS το 2023, η εστίαση ομάδας ANGES στο δροσίζοντας ψυγείο διαδικασίας από το 2004 και θα παρουσιάσει 4 μονάδες ψυγείων νερού που χαιρετίζονται θερμά από τους πελάτες για τις έννοιες του επαγγελματία, της εξοικονόμησης ενέργειας και της αποδοτικότητας. Παρέχουμε όλα τα είδη βιομηχανικών ψυγείων, δροσισμένα το αέρας ψυγείο και το νερό το πιό ψυχρό ψυγείο, το ψυγείο κυλίνδρων και τα πιό ψυχρά, κεντρικά ψυγεία νερού βιδών και ούτω καθεξής.

Σας προσκαλούμε θερμά για να μας επισκεφτούμε στην αίθουσα 2, No.G21.Looking προς τα εμπρός στην πρώτη συνεδρίασή μας σε τρία έτη!

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανικό ψυγείο νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 agschiller.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.