Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τα διεθνή πλαστικά του 15ου Μπανγκλαντές, η συσκευάζοντας και τυπώνοντας βιομηχανική έκθεση
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-8958-2358
Επαφή τώρα

Τα διεθνή πλαστικά του 15ου Μπανγκλαντές, η συσκευάζοντας και τυπώνοντας βιομηχανική έκθεση

2023-02-16

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Τα διεθνή πλαστικά του 15ου Μπανγκλαντές, η συσκευάζοντας και τυπώνοντας βιομηχανική έκθεση

Στους εκτιμημένους πελάτες μας, με το παρόν έγγραφο ειλικρινά σας προσκαλούμε για να επισκεφτούμε το θάλαμό μας σε TheIPF Μπανγκλαντές από τις 22 ως τις 25 Φεβρουαρίου 2023.

Είμαστε ειδικευμένοι στην παραγωγή του βιομηχανικού ψυγείου processwater από το 2004, αερόψυκτη και νερό-τα typechillers, μικρά ψυγεία κυλίνδρων ικανότητας, screwchillers μεγάλης περιεκτικότητας και ενσωματώσαμε τα κεντρικά ψυγεία νερού, τα οποία χρησιμοποίησαν arewidely στη λαστιχένια και βιομηχανία πλαστικών, επεξεργασία τροφίμων ποτών fillingand, εκτύπωση, κοπή λέιζερ και ούτω καθεξής. Θα ήταν μια μεγάλη ευχαρίστηση να συναντηθούν στην έκθεση.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανικό ψυγείο νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 agschiller.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.