Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να διατηρήσει το ψυγείο το χειμώνα
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-8958-2358
Επαφή τώρα

Πώς να διατηρήσει το ψυγείο το χειμώνα

2020-01-01

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Πώς να διατηρήσει το ψυγείο το χειμώνα

 

Το καλοκαίρι, πολλά εργοστάσια πρέπει να τρέξουν τις πιό ψυχρές ώρες for24 καθημερινά, το οποίο είναι πολύ υψηλή αποδοτικότητα. Αλλά το χειμώνα, πολλά insome ψυγεία ανάγκης areasdon't εργοστασίων για να δροσίσουν. Πότε διακόπτει το ψυγείο, πρέπει να κάνουμε μια καλή εργασία στη συντήρηση του ψυγείου, τόσο πώς να διατηρήσουμε το ψυγείο το χειμώνα;

Καθαρίστε
1. Αποκλείστε τη πηγή νερού του ψυγείου, και καθαρίστε το νερό μέσα στα τμήματα και τους σωλήνες μονάδων για να αποφύγετε τη διάβρωση νερού των τμημάτων μονάδων μετά από το κλείσιμο ή να παγετός-πρηστείτε το σωλήνα χαλκού με την πάρα πολύ χαμηλή θερμοκρασία.

Συγχρόνως, το καρύδι αγωγών κάτω από την υδραντλία πρέπει να ξεβιδωθεί για να εκκενώσει το υπόλοιπο νερό στην υδραντλία, ώστε να αποτραπεί το υδάτινο σύστημα από το πάγωμα λόγω της χαμηλής περιβαλλοντικής θερμοκρασίας, και οδηγεί στον εξατμιστήρα που εκρήγνυται και που ραγίζει που μπορούν να προκαλέσουν τη διαρροή ψυκτικών ουσιών ή τη ζημία του στροφείου αντλιών και άλλων ελαττωμάτων.

2.Clean οι ανεμιστήρες του αερόψυκτου ψυγείου και το κρατούν σε έναν καθαρό.

η δεξαμενή 3.Whether του εξατμιστήρα είναι anyimpurity, και το αφαιρεί.


4.Check η χρησιμοποίηση του λαδώνοντας πετρελαίου μέσω των στοιχείων καταγράφουν, και η αντικατάσταση του λαδώνοντας πετρελαίου τακτικά σύμφωνα με τα πρότυπα για να διατηρήσουν μια καλή λίπανση.


οι υδροσωλήνες 5.Cooling του ψυγείου πρέπει να μονωθούν που όχι μόνο αποτρέπουν τη σοβαρή απώλεια ικανότητας ψύξης, αλλά και αποτρέπουν τη δροσιά που διαμορφώνεται στον εξωτερικό των σωλήνων.


Συντήρηση
1.Keep ψυκτική ουσία και πετρέλαιο καθαρός και moisture-free για να αποφύγει τη ρύπανση υγρασίας. Κενό ανάγκης για να αφαιρέσει την υγρασία μετά από τη συντήρηση σε οποιοδήποτε μέρος του συστήματος ψύξης και πρίν ξαναξεκινά την εργασία.

2.Keepclean για το μέσα letfilter του ψυγείου. Οι κανονικές επιθεωρήσεις απαιτούνται, ειδικά για τη μετάβαση αναρρόφησης του συμπιεστή μπορεί τη σκουριά και pipesrust. Υπάρχει πάρα πολύς ρύπος στο φίλτρο αναρρόφησης, το οποίο θα προκαλέσει στο φίλτρο σπασίματος, και τα μόρια διαρρέουν στο συμπιεστή.

3.Keep καθαρίστε για το φίλτρο πετρελαίου. Εάν υπάρχει μια αύξηση στην πίεση-πτώση, δείχνει ότι υπάρχει ρύπος, και είναι απαραίτητο να διακόψει thechiller για να καθαρίσει ή να αντικαταστήσει theoilfilter. Ο συμπιεστής τρέχει κάτω από την υψηλή πίεση-πτώση για ένα μακροπρόθεσμο, το οποίο θα προκαλέσει για να τρεχτούν έξω τα ρουλεμάν oilanddamage ofcompressor νωρίς.

4.Avoid ο πιό ψυχρός συμπιεστής από το φράξιμο από την υγρή ψυκτική ουσία. Σιγουρευτείτε ότι υπερθερμαίνει αρκετών και τον κατάλληλο συσσωρευτή αναρρόφησης στην υγρή ψυκτική ουσία avoidcharge στο συμπιεστή. Η υγρή ψυκτική ουσία θα προκαλέσει tocut τη διάρκεια ζωής του συμπιεστή, και την πλήρη ζημία στο συμπιεστή υπό ακραίες συνθήκες.

5.Protect ο συμπιεστής κατά τη διάρκεια του forlong-όρου κλεισίματος. Εάν το μη λειτουργικό κλείσιμο για ένα μακροπρόθεσμο, και έπειτα ο συμπιεστής πρέπει να σκουπιστούν με ηλεκτρική σκούπα στη χαμηλή πίεση και να γεμίσουν έπειτα με το άζωτο ή το πετρέλαιο.

6. εφ' όσον παρουσιάζει ο συμπιεστής προφανή αλλαγή στο επίπεδο δόνησης, ο θόρυβος, ή η απόδοση οποτεδήποτε, αυτό πρέπει τις προληπτικές επιθεωρήσεις συντήρησης.

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανικό ψυγείο νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 agschiller.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.