Να στείλετε μήνυμα
Νέα
Σπίτι > Νέα > Ειδήσεις επιχείρησης περίπου Περίπου πιό ψυχρός συναγερμός χαμηλής πίεσης
Εκδηλώσεις
Μας ελάτε σε επαφή με
86-755-8958-2358
Επαφή τώρα

Περίπου πιό ψυχρός συναγερμός χαμηλής πίεσης

2021-05-07

Πιό πρόσφατες ειδήσεις επιχείρησης περίπου Περίπου πιό ψυχρός συναγερμός χαμηλής πίεσης

 

1.Cooling διαρροή συστημάτων
Υπάρχουν διαρροές στους συνδέοντας σωλήνες του συστήματος ψύξης, όπως η διαρροή σημείου συγκόλλησης, η διαρροή διάβρωσης, το σπάσιμο που προκαλούνται από τη μηχανική δόνηση, και οι ανθρώπινοι παράγοντες, κ.λπ. Αυτοί μόλυβδοι στη δυσλειτουργία της χαμηλής πίεσης.
Λύση
Καταρχάς, το υγρό ανίχνευσης διαρροής χρήσης (νερό σαπουνιών, ή απορρυπαντικό που αναμιγνύεται με το νερό) ή το αλόγονο διαρρέει τον ανιχνευτή για να βρεί το σημείο διαρροής. Αφότου βρίσκεται το σημείο διαρροής, το επισκευάστε με τον εξοπλισμό συγκόλλησης, κατόπιν η πίεση που κρατά για να εξετάσει τη διαρροή και την κενή άντληση πρίν χρεώνει την ψυκτική ουσία σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κατασκευαστή, το ψυγείο μπορεί να επαναλάβει την κανονική λειτουργία.

2.Cooling παρεμπόδιση συστημάτων
Α. παρεμπόδιση από τις ακαθαρσίες
Εάν το φίλτρο εμποδίζεται λόγω του ρύπου, θα προκαλέσει μόνο την πτώση ικανότητας ψύξης ελαφρώς, και μπορείτε ούτε καν να αισθανθείτε καθόλου επηρεασθε'ντες. Όταν το φίλτρο είναι ελαφρώς φραγμένο, θα υπάρξει μια διαφορά θερμοκρασίας του κολπίσκου και της εξόδου του φίλτρου, το οποίο μπορεί να γίνει αισθητού με το κράτημα του κολπίσκου και της εξόδου με το χέρι σας. Όταν είναι φραγμός σοβαρά, το φίλτρο θα δροσίσει ή παγετός. Εάν υπάρχει δροσιά ή παγετός (εκτός από τη δροσιά μετά από την πιό ψυχρή στάση που τρέχει κάτω από την κανονική λειτουργία), μπορεί να κριθεί ότι το φίλτρο είναι φραγμός.
Λύση
Αντικαταστήστε το φίλτρο του ίδιου προτύπου

B.Ice παρεμπόδιση
Το νερό στα τρεξίματα συστημάτων με την ψυκτική ουσία στη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων (βαλβίδα επέκτασης). Μετά από τη throttling επέκταση, παγώστε στην έξοδο ρυθμιστικών βαλβίδων, εμποδίζοντας κατά συνέπεια τη βαλβίδα ρυθμιστικών βαλβίδων (βαλβίδα επέκτασης) και το μόλυβδο σε ένα χαμηλής πιέσεως ελάττωμα.
Λύση
Αλλάξτε το φίλτρο με το ίδιο πρότυπο.

C.Expansion βαλβίδα χαλασμένη
Η βαλβίδα επέκτασης επηρεάζεται από το περιβάλλον στο στάδιο της χρησιμοποίησης. Υπάρχουν διαβρωτικά αέρια που θα διαβρώσουν το υγρό σε μερικά περιβάλλοντα, τα οποία θα διαβρώσουν τη βαλβίδα επέκτασης.
Λύση
Αντικαταστήστε τη νέα βαλβίδα επέκτασης του ίδιου προτύπου

3. Η ανταλλαγή θέρμανσης του εξατμιστήρα είναι σοβαρά σε ικανοποιητικό.
Ροή του νερού A.Insufficient στον εξατμιστήρα
Η υδραντλία είναι σπασμένη ή κάτι κακό εισάγεται μέσα στα στροφεία αντλιών, εμφανίζεται διαρροή στους σωλήνες κολπίσκων νερού της υδραντλίας, (είναι δύσκολο να ελέγξει, χρειάζεται την προσεκτική ανάλυση), οι οποίοι είναι με συνέπεια την ανεπαρκή ροή του νερού.
Λύση
Αντικαταστήστε την υδραντλία. Ή αποσυνθέστε την υδραντλία για να καθαρίσετε τον κακό κάτι στα στροφεία.

Το B.Evaporator εμποδίζεται από κακό κάτι
Αρχικά, πρέπει να αποβάλετε το πρόβλημα της υδραντλίας. Όταν ο εξοπλισμός είναι κανονικός, δεν θα υπάρξει πολύ συμπυκνωμένο νερό, frostorice στην επιφάνεια του συμπιεστή. Όταν βλέπετε πολύ συμπυκνωμένο νερό, το frostorice στην επιφάνεια του συμπιεστή, αυτό μπορεί βασικά να κριθεί ότι ο εξατμιστήρας εμποδίζεται.

Λύση
Εάν ο εξατμιστήρας εμποδίζεται ή ο εξατμιστήρας, παρακαλώ αποσυνθέστε τον εξατμιστήρα, και αφαιρέστε τους σωλήνες εξατμιστήρων, κατόπιν ξέβγαλμα με ένα πυροβόλο όπλο υψηλού νερού ή soake και πλύσιμο με ένα ειδικό χημικό υγρό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Περίπου πιό ψυχρός συναγερμός χαμηλής πίεσης  0

 

Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε

Πολιτική Απορρήτου Καλή ποιότητα της Κίνας Βιομηχανικό ψυγείο νερού Προμηθευτής. Πνευματικά δικαιώματα © 2022-2024 agschiller.com . Διατηρούνται όλα τα πνευματικά δικαιώματα.